fashion-designer

Hey, mijn naam is Rachelle Davida Manuputty

Ik ben 21 jaar en van Molukse origine. De creativiteit en de liefde voor het maken van kleding komt van mijn familie. Ik ben er mee opgegroeid. Meerdere tantes en mijn oma hebben altijd kleding gemaakt en sommige doen dit nog steeds. Hierdoor ben ik van kleins af aan al in contact gekomen met het ambacht en is de liefde hiervoor geboren.

Ik ben na de middelbare school een opleiding gaan volgen tot Mode-maat specialist aan het ROC Mondriaan in Den Haag. Hier ben ik erachter gekomen dat kleding maken mijn passie is waar ik vol wil voor gaan. Tijdens de 4 jarige opleiding heb ik meerdere stages gelopen bij verschillende ontwerpers in Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. In mijn laatste stage periode heb ik een collectie gemaakt genaamd Zipp-it. Ik ben toen verkozen op mijn school voor de MBO uitblinkers verkiezing. Uiteindelijk ben ik 4de geworden van mbo-uitblinkers 2016 verkiezingen.

Na mijn studie ben ik voor mezelf begonnen en heb ik Rachelle Davida opgezet. Wij bieden maatkleding naar keuze voor een betaalbare prijs, vergelijkend met andere aanbieders. U kunt bij ons zelf komen met een ontwerp, maar u kunt ook door ons een ontwerp laten tekenen. Het materiaal wat wordt gebruikt wordt allemaal door u zelf uitgekozen of u kunt worden geholpen bij uw keuze. Kijk verder op de pagina voor inspiratie en gemaakte ontwerpen. Rachelle Davida maakt ook zelf collecties. Uit deze collecties kunt u ook een kledingstuk kiezen die dan op maat zal worden gemaakt. Wij bedoelen met op maat gemaakte kleding ook echt kleding naar uw lichaamsmaten en houding.

Elk kledingstuk dat wordt gemaakt is uniek. Dit komt omdat er altijd een persoonlijk en uniek patroon wordt getekend. Dit is de basis van het proces. De stof wordt geknipt uit de patroontekeningen en dit wordt met de grootste zorg in elkaar gemaakt. Tijdens 1-2 pasmomenten (ligt eraan welk kledingstuk) worden de laatste aanpassingen ingenomen om de perfecte fitting te creëren. Kijk gerust even verder op de website om inspiratie op te doen of vragen te stellen. U met ons in contact te komen verwijzen we u graag door naar het kopje contact.

Hopelijk tot snel!

Rachelle Davida

Untitled-6